Cautare avansata

Login utilizator

Reamintire parola

Produse

DESPRE NOI

Feedback

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

In industria publicitatii, afectata de criza ultimilor ani, productia de obiecte si materiale promotionale personalizate este unul dintre putinele sectoare in crestere. Promotiile din ce in ce mai sofisticate, exprimarea tot mai creativa si diversificata a brandurilor prin astfel de forme, posibilitatile limitate legal ale unor branduri de a se promova, contribuie la o dezvoltare accelerata a acestui domeniu.

your promo este agentie de publicitate, membra thegroup, specializata in importul, productia si distributia de materiale promotionale personalizate. your promo aduce cu sine un avantaj competitiv in domeniul ei de activitate, prin importul direct de material promotionale de pe pietele asiatice si europene. Acestea sunt obiecte standard sau proiectate de specialistii companiei dupa un design care sa fie in accord cu nevoile de comunicare si "discursul" fiecarui brand.

your promo are la dispozitie un stoc consisitent de obiecte si materiale promotionale diversificate, astfel incat sa raspunda prompt si flexibil solicitarilor din ce in ce mai exigente ale clientilor.

Zoltan Szigeti - President - thegroup
"thegroup prin agentiile sale specializate acopera aproape toate disciplinele serviciilor de comunicare, dar am evaluat cu atentie si unul dintre domeniile care a crescut consistent in ultimii ani, acela al productiei de materiale promotionale personalizate, si pentru ca am identificat aceasta oportunitate am hotarat sa o exploatam in acord cu filozofia noastra constanta de dezvoltare."

Adrian Postole - Managing Partner - your promo
"Promisiunea noastra profesionala este aceea ca vom asigura acelasi nivel de excelenta al serviciilor cu care thegroup si-a obisnuit clientii. your promo importa obiecte si materiale promotionale dedicate brandurilor, aduce creativitate si inovatie in oferta pe care astazi o au la dispozitie brandurile, produce si personalizeaza obiecte pe care consumatorii nu le-au mai intalnit anterior in relationarea lor cu brandurile."

Despre noi
Despre noi
Despre noi