Cautare avansata

Login utilizator

Reamintire parola

Produse

INTREBARI FRECVENTE

Feedback

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Nu reusesc sa gasesc un anumit produs. Ce pot face?

Pentru a gasi un produs aveti la dispozitie functia de cautare a site-ului. Astfel, dati click in casuta de cautare situata in partea din stanga sus a site-ului,  tastati informatii despre produsul solicitat (nume, model, cod, culoare), dupa care apasati tasta “Enter” sau dati click pe butonul “Cauta!” pentru cautare rapida, sau dati click pe casuta “Cautare avansata” pentru a rafina pe mai multe criterii cautarea produsului dorit.  Ca o solutie alternativa, in partea stanga a ecranului se afla meniul “Produse” cu diverse subfoldere, in care puteti gasi toate produsele, sortate pe categorii.

Exista promotii si oferte speciale?

your promo face eforturi continue de a veni in mod constant in intampinarea clientilor prin promotii si oferte speciale, ce vor fi vizibile pe home page-ul site-ului sau vor fi transmise prin intermediul sistemului de newsletter.

Cand dau o comanda ferma cum platesc si cum primesc produsele comandate?

Dupa ce lansezi comanda pe site, in maxim 24h vei fi contactat de un consultant your promo ce iti va comunica modalitatea de plata specifica comenzii tale. Transporul in municipiul Bucuresti este asigurat de catre compania noastra. Pentru celelalte zone transporul produselor poate fi asigurat de catre your promo contra cost sau prin curier cu plata ramburs la livrare.

Este necesar sa ma inregistrez pentru a avea acces la site?

Nu, nu este necesar, se poate viziona liber orice pagina sau produs din site-ul your promo.

Daca esti logat vei avea parte de mai multe informatii referitoare la produsele noastre, cantitatea aflata pe stoc si poti lansa comenzi.

Cum pot sa comand?

Pentru a comanda online trebuie in primul rand sa va creati un cont. Pasul urmator este de a va alege produsele dorite, a le adauga in cosul de cumparaturi, se da click pe cosul de cumparaturi ca mai apoi sa se acceseze butonul de  "trimite comanda". Pe mail veti primi o proforma, ulterior veti fi sunat de catre un consilier your promo care va va putea ghida mai departe in finalizarea comenzii in cele mai bune conditii.