Cautare avansata

Login utilizator

Reamintire parola

Produse

PARTENERI

Feedback

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

PF Concept

PF Concept

Organizatia globala PF Concept detine o retea internationala de distributie, vanzare si achizitie cu birouri in Asia, Europa si este renumita pentru calitatea produselor si strategiei la nivel international pentru braduri corporative (Marksman, Aréka, ETC/Greenland, US Basic, McForsum, Best-in-Town) si pe produse licentiate (Slazenger, Pierre Balmain, Paul Bocuse, Laguiole, F. Bosch Medizintechnik, Case Logic, Dunlop), in acelasi timp remarcandu-se printr-un program unic de fidelizare a clientilor.

PF Concept transporta peste 8.000 de articole diferite ce sunt canalizate catre distribuitori de specialitate si puncte de vanzare cu amanuntul. Aceste articole se comercializeaza pe toate cele cinci continente, in primul rand sub marci de proprietate sau licente. Succesul PF Concept se bazeaza pe un departament de cercetare si control al calitatii ce isi are sediul in Extremul-Est (predominant China), precum si datorita sistemelor logistice de distributie din Europa.

Mid Ocean Brands

Mid Ocean Brands

Mid Ocean Brands este o companie internaţionala avand o experienta de peste 40 de ani. Suntem principalii importatori si distribuitori ai cadourilor si premiilor de afaceri, avand o gama de aproximativ 4500 de cadouri promoţionale. Servim aproape 15000 de distribuitori cu produse promotionale direct din stocul propriu, mai ales in Europa dar avem multi clienti peste tot in lume. Mid Ocean Brands este sursa de aprovizionare de produse promotionale direct din Estul Indepărtat prin departamentele de achizitie din Hong Kong şi Shanghai si cateva alte departamentele de achizitie in Asia (Guangzhou şi Shanghai). Firma este prezenta peste tot in Europa cu 10 birouri de vanzare regionale (Benelux, Spania, Italia, Franta, Germania, UK, Polonia, Suedia, Ungaria, Export) si 3 centre de logistica si distributie amplasate strategic in Olanda, Spania si Polonia.

Anda Present

Anda Present

In 1995, eram patru persoane intr-un birou de 30m² ciocnind pentru prima zi de lucru la Anda Present. De-a lungul ultimilor 15 ani am depus eforturi sustinute, rezultand o continuă dezvoltare an de an. Astazi angajam 100 de profesionisti pentru a raspunde prompt partenerilor nostri in materializarea ideilor acestora si transformarea acestor idei in cadoul perfect precum si pentru a onora comenzi sosite din 32 de tări la nivelul asteptărilor clientilor. An de an, evolutia afacerii noastre si dezvoltarea aptitudinilor profesionale merg in paralel cu schimbarile in prezentare - tinand pasul cu reglementarile noi si cerintele clientilor nostri. Sa ne gandim: obiceiul de a darui dainuie inca de la originile umane. In culturile antice slujea scopurilor spirituale: hrana si bautura erau oferite ofranda zeilor. Astazi incercam sa oferim cadouri partenerilor nostri sau iubitilor nostri, cautand sa le alegem cat mai speciale – prin originalitatea ambalajului sau marca. Astfel scopul nostru nu este acela de a tine pasul ci de a impune ritmul. Oferim o gama larga de articole partenerilor nostri astfel incat ei sa poata alege solutia care se potriveste cel mai bine companiei sau promotiei sale.

Macma

Macma

Firma Macma OHG este un importator- si exportator global de produse promotionale cu sediul central in Germania, Nuremberg, cu un stoc insemnat.
In cei 20 de ani (de la anul 1991, cand firma a fost fondata) Macma a devenit un membru decisiv pe piata produselor promotionale, are filiale in mai multe tari, este un importator de produse promotionale care evolueaza cel mai dinamic pe piata din Europa,
Firma este prezenta pe 4 continente si 10 tari, are cca 450 de angajati.

Macma ofera o gama variata de produse promotionale (mai mult de 3000 produse), la un pret foarte competitiv pentru toate pietele. Printre produsele promotionale se numara si produsele proprii, care sunt marci inregistrate: CrisMa, Mark Twain, Ferraghini, The Marina, 7Ceramics.

Macma considera Partenerii sai ca si o parte a Firmei, „avanposturi”, pentru ca distribuitorii sunt reprezentantii sai directi fata de clientul final. In acest sens, Macma ofera tot suportul Partenerilor sai, pentru ca ei sa se poata concentra mai mult pe comercializarea produselor MCollection, si asa fel sa devina Parteneri de succes pe piata produselor promotionale.

Inspirion

Inspirion

Iata de ce INSPIRION este unul dintre cei mai importanti specialisti in domeniul produselor promotionale din lume.
Ne-am ascutit simturile astfel incat, an de an, fie ca selectam sau creem produse noi, acestea stabilesc tendintele viitoare respectand un nivel ridicat al calitatii.
Diversitatea formelor, materialelor, tipurilor de produse ofera opţiuni pentru cele mai diferite gusturi. Imbinand toate acestea cu servicii logistice bine organizate alcatuim un pachet inspirat pentru clienti.

Echipa INSPIRION Romania ca si cele din Spania, Olanda, Polonia, Ungaria, se bazeaza pe sprijinul colegilor din Germania, Hong Kong sau Shanghai.
Indiferent de locatia geografica pachetul de servicii este adaptat specificului local respectand acelasi standarde de calitate.
Vorbim pe sufletul clientilor locali cand vine vorba de descrierile complexe din cataloage, ofertele speciale, termenele de livrare sau grilele de preturi.

ARACO International

ARACO International

ARACO International este un jucator important pe piata  produselor  textile promotionale, membru expozant Psi, prezent in piata de 20 ani. Importa  din China, Bangladesh, Turcia si Bulgaria. De asemenea detine propriul studio de broderie si print in Romania de 4 ani, studio este dotat cu aparatura performanta, masini de ultima generatie Tajima care lucreaza in flux continuu, 24 ore din 24, permitand executia a minim 5000 de broderii zilnic, in functie de marimea si complexitatea fiecarui model.

Calitate. Acordăm o mare importanță construrii si consolidarii relațiilor cu furnizorii, clienții, și alte părți interesate. Suntem alaturi de toti colaboratorii printr-o buna livrare, cunoștințe profesionale de produs și de fabricație. Pentru a fi fiabila este necesar ca o organizatie sa fie bine structurata; o calitate integrata și de management de mediu în conformitate cu liniile directoare ale standardului ISO 9001 si ISO 14001 ne ajută cu aceasta.

Mediu. Grija pentru mediul înconjurător este o parte integrantă a politicii generale ARACO. Incercam să reducem impactul activităților noastre asupra mediului în fiecare domeniu. Suntem in permanenta căutare de alternative durabile cu prețuri accesibile la produsele din gama noastră.

Echipa. Am creat  un mediu de lucru prietenos şi motivant pentru angajaţii noştri, unde pot să înveţe şi să se dezvolte şi unde se simt încurajaţi să îşi împărtăşească ideile, opiniile şi experienţele.