Cautare avansata

Login utilizator

Reamintire parola

STOC INTERN

SERVICII

Feedback

PRODUSE

Import

Import

your promo asigura importul de obiecte promotionale de pe pietele asiatice si cele europene.

Pentru importul obiectelor promotionale din Uniunea Europeana  your promo detine o gama larga de furnizori cu care lucreaza in mod constant, avand discount-uri semnificative la produsele comercializate de acestia. Pe langa avantajele legate de pret, your promo garanteaza livrarea in Bucuresti, a produselor comandate, in 8-10 zile lucratoare de la data comenzii ferme.

Importul de pe pietele asiatice se justifica in general pentru comenzile cu un numar mare de exemplare si cu un termen de livrare de cel putin 2 luni. Avantajul real pe care your promo il ofera este existenta unui birou in Hong Kong, ce supravegheaza toate comenzile, de la producerea produselor pana la incarcarea lor pe vapor.

Pentru comenzile ce se preteaza la importul de pe pietele asiatice dar care au un termen de livrare mai mic de 2 luni, se recomanda transportul cu avionul. Acest transport ridica in general costurile proiectului, de aceea sugeram demararea acestui tip de proiect in cazul in care acesta are alocat un buget substantial si un termen de livrare foarte strict.

« vezi toate serviciile