Cautare avansata

Login utilizator

Reamintire parola

Produse

SERVICII

Feedback

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Sisteme expozitionale

Sisteme expozitionale

Standuri expozitionale ROLL-UP

Standurile expozitionale roll-up display sunt sisteme de afisare retractabile ce constituie un suport excelent de comunicare vizuala si un element de nelipsit in standuri expozitionale, datorita flexibilitatii sale precum si suprafetei generoase de prezentare oferite. Puteti folosi mai multe sisteme roll-up display pentru a crea displayuri de proportii. Caseta din aluminiu protejeaza printul pe durata transportului si depozitarii pastrand materialul dumneavoastra intact si gata de utilizare in orice secunda.


Standuri expozitionale POP-UP

Standurile expozitionale pop-up display sau 'spider' cum mai sunt numite in piata, sunt sisteme de afisare portabile, ce pot inlocui cu succes standurile expozitionale clasice. Arhitectura sistemelor pop-up display permite crearea de configuratii multiple.


Desk-uri expozitionale COUNTER

Desk-urile expozitionale portabile sunt de nelipsit la evenimente media, targuri expozitionale, conferinte de presa sau prezentari de produse. Gama de desk-uri expozitionale portabile cuprinde standuri elegante, cu un design modern si nu in ultimul rand, portabile si foarte usor de asamblat.


Standuri expozitionale EASY

Easy displays sunt solutia de comunicare vizuala ideala pentru vitrine, showroom-uri, hypermarketuri, un accesoriu penrfect pentru standuri expozitionale.


Standuri pentru brosuri

Cu un design modern si structura extensibila, standurile pentru brosuri isi gasesc imediat utilitatea in timpul unei campanii promotionale fiind suportul ideal pentru materiale de prezentare tiparite.


Mese promotionale / Masute sampling

Mesele pentru promotii sunt o unealta de neinlocuit in activitatile de promovare, utilizate in mare masura in campaniile de merchandising pentru produse de larg consum.


- Ambalaje

- Dispensere

- Standuri

- Sisteme de prezentare si expunere

- Pavilioane

- Masterflag

- Litere volumetrice

- Display-uri luminoase

- Semnalizarea obiectivelor

- Casete luminoase

 

« vezi toate serviciile